Simona Gherghe, fotografiată în costum de baie la 46 de ani! Vedeta de la Antena 1 a plecat în vacanţă cu familia

24 07. 2024, 14:13

Simona Gherghe a împărtășit publicului experiența inedită pe care a trăit-o pe o insulă de vis, alături de familia ei. Prezentatoarea a trăit momente de neuitat împreună cu cei dragi. Iată ce a spus!

Vedetele ne-au obișnuit cu fotografii superbe din destinații exotice. Simona Gherghe a petrecut câteva zile pe o insulă superbă unde oricine și-ar dori să ajungă. Vedeta le-a împărtășit urmăritorilor ei experiența unică pe care a trăit-o.

Simona Gherghe, vacanță de vis

Simona Gherghe a ales o destinație diferită față de cele de până acum. Prezentatoarea s-a dus în vacanță alături de soțul și de copii ei pe insula Paxos. Inițial, nu era sigură dacă copii vor aprecia locul ales. Din fericire, atât Simona cât și familia ei adoră insula și se bucură de vacanță împreună.

”Pe insula noastră, aceasta e singura plajă cu nisip. În rest, doar cu pietre mari. Am avut ceva emoții, nu știam dacă o să le placă treaba asta Anei și lui Vlad. Și ce credeți? Vor doar plaje cu bolovani. E incredibilă capacitatea asta a copiilor de a se adapta, de a se bucura de orice, oricum. Pentru ei, nici măcar nu sunt bolovani, ci… ouă de dinozauri! Și uite cum s-au rezolvat toate problemele! Minunată insula Paxos!”, este mesajul postat de prezentatoare pe rețelele de socializare.

Unde s-a cazat de data aceasta

Simona Gherghe a fost întrebată de urmăritori cum este hotelul la care s-a cazat. Blondina a răspuns că de data aceasta a făcut o alegere diferită și a ales să se cazeze la un apartament situat într-o vilă, pentru peisajele superbe pe care le are.

”Am primit multe mesaje despre cazare, ce hotel e. Nu e. De data asta am optat pentru apartament într-o vilă. Priveliștea e minunată, e spațios, avem două dormitoare și living iar terasa asta e minunată!”, a mai adăugat Simona.

 

Sursă foto: social media